Stichting Behoud de Eemvallei
    contact info
 
Stichting Behoud de Eemvallei
   
 
 
 
 
 
 
 
fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2008

    24-07-2018  
   

Verzoek terugplaatsing bord Nationaal Landschap 'Arkemheen-Eemland'

   

Rijksweg A1 ter hoogte van Baarn is recent verbreed. In de zuidelijke berm stond het belangrijke bord van het Nationaal Landschap 'Arkemheen-Eemland' waarvan de Eemvallei deel uitmaakt. Het bord is al enige tijd daar weg. Kennelijk vanwege de werkzaamheden die daar door Rijkswaterstaat zijn uitgevoerd.

    lees verder lees verder
 
   
    23-07-2018  
   

Speelse jonge kiekendief voor de lens

    Onze SBDE-fotograaf Jaap Vos ontdekte in de polder Zeldert in het Amersfoortse deel van de Eemvallei twee jonge kiekendieven.
    lees verder lees verder
 
   
    04-07-2018  
   

Plan voor vreselijke reclamemast langs A1 in Baarn weggestemd door gemeenteraad

   

Tijdens de Baarnse gemeenteraadsvergadering op woensdag 4 juli besliste de gemeenteraad dat de 28m hoge reclamemast niet doorgaat.

    lees verder lees verder
 
   
    30-06-2018  
   

Nieuwe feiten tegen plaatsing Baarnse reclamemast
Woensdag beslist de gemeenteraad

   

De stichting Behoud de Eemvallei (SBDE) kan een reclamemast niet accepteren, het waarom leest u hierna.

Woensdag 4 juli nadert met rasse schreden. Dan zal omstreeks 20.00 uur in het Baarnse gemeentehuis door de gemeenteraad de beslissing worden genomen over het wel of niet plaatsen van een 28m hoge reclamemast met daaraan led reclameschermen van 108 vierkante meter.

De 2 digitale reclameschermen zijn ontstellend groot, elk 9 bij 12 m. Dat is 4 flatverdiepingen hoog en de reclamemast zelf is 28m, dat zijn bijna 10 flatverdiepingen.

    lees verder lees verder
 
   
    19-05-2018  
   

SBDE wint rechtszaak tegen B&W Soest / SBDE bezwaarschrift tegen 30 parkeerplaatsen van Kringloop Soest in weiland nu weer in behandeling

   

Donderdag 17 mei diende de rechtszaak van de Stichting Behoud de Eemvallei (SBDE) tegen het college van B&W van Soest bij de Rechtbank Midden-Nederland/ afdeling Bestuursrecht. SBDE kon zich niet verenigen met de beslissing op bezwaar van B&W Soest d.d. 16 oktober 2017.

    lees verder lees verder
 
   
1|2|3
   
   (c) 2008 Stichting Behoud de Eemvallei