Stichting Behoud de Eemvallei
    contact info
 
Stichting Behoud de Eemvallei
   
 
 
 
 
 
 
 
fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2008

    18-04-2019  
   

VVP/SBDE dik tevreden met besluit Baarnse gemeenteraad

   

Het 'Ruimtelijk Kader Paleis Soestdijk' is tijdens de Baarnse raadsvergadering van 17 april 2019 van tafel gehaald door vrijwel de gehele gemeenteraad. Alleen de politieke partij 'VoorBaarn' stelde de belangen van de ontwikkelaar MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling boven die van de Natuurwaarden van het kwetsbare landgoed en de natuurlijke omgeving.

    lees verder lees verder
 
   
    11-04-2019  
   

Aanvullende inspraak VVP/SBDE m.b.t. plannen paleis Soestdijk

   

Woensdag 10 april 2019 vond in de Baarnse gemeenteraad in het gemeentehuis een urenlang debat plaats van de gemeenteraad m.b.t. het Ruimtelijk Kader voor landgoed Paleis Soestdijk.

    lees verder lees verder
 
   
    08-04-2019  
   

Grote zorgen rond plannen paleis Soestdijk

   

Woensdag 3 april 2019 vond de Baarnse raadsvergadering deze keer vanwege de verwachte grote opkomst in de Speeltuinvereniging Oosterkwartier plaats in plaats van in het gemeentehuis. Wethouder Erwin Jansma gaf de aftrap over het onderwerp 'Ruimtelijk Kader Landgoed Paleis Soestdijk'.

    lees verder lees verder
 
   
    17-02-2019  
   

SBDE plaatst nieuw informatiebord Eemerwaard

   

Zaterdag 16 februari verving de Stichting Behoud de Eemvallei (SBDE) het 14 jaar oude bord bij de Eemerwaard in Baarn door een nieuw duo-informatiebord met de tekst 'Natuurgebied' en 'Natuurnetwerk Nederland'.

    lees verder lees verder
 
   
    10-02-2019  
   

Geen nieuwe boerderij voor André van Dorresteijn, Soester open landschap blijft behouden

   

Spraakmakend was donderdag 7 februari 2019 de Soester gemeenteraadsvergadering. Er werd een definitief besluit genomen over de aanvraag voor een nieuwe boerderij door en voor André van Dorrestein.

    lees verder lees verder
 
   
1|2|3
   
   (c) 2008 Stichting Behoud de Eemvallei