Nieuws

Het bestuur bezoekt vergadering van de PvdA

Het bestuur bezoekt de vergadering van de PvdA in de basisschool ’t Geerke aan de Talmalaan. Ook niet-leden waren welkom. Voorafgaand aan de discussie gaf wethouder P. Mohlman zijn visie. Woningbouw vond hij noodzakelijk maar de bouwlocatie stond voor hem niet vast. Wat hem betreft hoefde er in het Onland-natuurgebied niet te worden gebouwd.

Elders in de gemeente was volgens hem, ook goed. Vervolgens werden de bezoekers opgesplitst in twee groepjes en werd er gediscussieerd over het praatstuk "Panorama 2015 Baarn" Naar aanleiding van deze discussie zal er door de PvdA een lijst met aandachtpunten worden vastgesteld. In elk geval is het een poging van de PvdA om de openbare discussie op gang te brengen. Zouden de andere partijen ook volgen?