Nieuws

Ontdek de Eem(vallei) per fietsboot

Over de Eem, de blauwe ader van de Eemvallei, vaart tegenwoordig dagelijks een fietsboot met de naam ‘MobyDick2’. Er zijn diverse opstapplaatsen waar u, met of zonder fiets, aan of van boord kunt gaan. Zo kunt u een eigen route samenstellen. Aan boord kunt u vanaf het zonnedek genieten van schitterende Eemvallei-natuur. Langzaam glijdt u tijdens de vaartocht door het landschap met hier en daar een oude boerderij. In de verte tekent zich de Utrechtse heuvelrug af en zijn de kerktorens in Soest goed te zien.

Ontdek nu zelf hoe mooi uw omgeving is. Aan het einde van de Eem gaat u zelfs het Eemmeer op, om even later aan de overzijde even aan te meren. Tot 8 september vaart de Eemlijn als praktijkproef die wordt uitgevoerd door rederij Tisset en Waterlijn. Bij VVV-kantoren kunt u folders krijgen van Eemlijn maar als de boot wilt bellen voor informatie kan dat ook, tel. 06-18458946.