Nieuws

Busexcursie Visie Buitengebied Eem & Vallei voor gemeenteraadslieden

Gemeenteraadsleden uit alle Gewest-gemeenten zullen, overeenkomstig de wens van het dagelijkse bestuur, eerder worden betrokken bij lopende regionale projecten. De Visie buitengebied van Eem & Vallei had de primeur. In het kader van deze visie gingen circa 50 raadsleden samen de autobus in voor een rondrit door het Eemlandse buitengebied Tijdens deze rit werd een toelichting gegeven op de Visie die nog in het conceptstadium verkeert. Daarbij werd ingegaan op de specifieke knelpunten van het buitengebied. Bij het Baarnse restaurant ‘Eemlust’ werd een stop gemaakt waar de heren Swart (deskundige plattelandsontwikkeling) en Gerlings (Fietsboot) de aanwezigen toespraken. De rondrit werd vervolgd door het gebied Vathorst, langs de Laak, om weer uit te komen bij het startpunt in Leusden.