Nieuws

Met open rijtuig de Eemvallei in

Op uitnodiging van de nieuwe Stalhouderij ‘Klein Middelwijck’ uit Soest toerden de bestuursleden Hoogerheijde en Koolmees van de stichting ‘Behoud de Eemvallei’ per open rijtuig door de Soester polder. Eigenaar G.A. Hilhorst stuurde zijn twee paarden, die de (huif)kar trokken, op voortreffelijke wijze aan en vertelde tijdens de rit over het prachtige buitengebied. Het weer was ’s avonds zo goed dat de huif op de kar niet nodig was.

In de weilanden kwamen veel paarden waaronder twee IJslanders in actie en renden een eindje vrolijk mee. De rit was zeer geslaagd en de stichting juicht het initiatief van de heer Hilhorst van harte toe. Een delegatie van VVV Soest, eveneens in de koets aanwezig, was het daarmee volledig eens. Door de stichting ‘Behoud de Eemvallei’ werd halverwege de rit een toost op dit mooie initiatief uitgebracht en zij hoopt dat, mede door deze rijtoeren, het gebied van Eemvallei waartoe ook de Soester polder behoort, onder de aandacht van het publiek wordt gebracht. Voor info over de ritten: 035-6013061