Nieuws

Leef mee met de boer, adopteer een koe

Duurzaam leven, dat vinden ze op de Eemlandhoeve heel belangrijk. Daar dragen ze een steentje aan bij door boeren en burgers, stad en platteland elkaar te laten ontmoeten. Dat gebeurt door eigen vlees- en melkproducten te verkopen, maar ook die van andere ecologische boeren uit Eemland. En je kunt er terecht voor nog meer veilige en gezonde zaken uit de regio: honing, kaarsen en kruiden, bijvoorbeeld.

Eigenlijk onnodig om te zeggen dat de Eemlandhoeve graag meedoet aan de actie "Adopteer een koe". Van hun veertig koeien hebben er inmiddels 31 een adoptieburger. De hoeve wil ook wel schapen en varkens laten adopteren, of een stuk land. Alles om nog meer van haar plannen te kunnen realiseren. Kijk op http://www.adopteereenkoe.nl/boerenverhalen/eemlandhoeve.html