Nieuws

Word donateur en win een rondrit in een Paardentram

Wie nu donateur van stichting ‘Behoud de Eemvallei’ wordt en de vraag ‘Hoeveel jaren bestaat de stichting Behoud de Eemvallei’ goed beantwoord, maakt kans op 2 van de 10 beschikbare plaatsen in de Paardentram die op woensdag 7 juli om 18.30 uur vertrekt voor een prachtige 1½ uur durende rondrit in de polder van Soest en omgeving.

Uw antwoord kunt u mailen naar de Stichting. Onder de nieuwe donateurs die zich voor 1 juni 2004 opgeven worden 5 x 2 zitplaatsen voor de rondrit verloot. Onder de bestaande donateurs die voor die datum hun donatie overmaken of dat reeds hebben gedaan worden nogmaals 5 x 2 zitplaatsen verloot. De uitslag van de trekking zal op woensdag 16 juni worden bekend gemaakt, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Uw donatie kunt u overmaken op Rabobank-rekening 379904993 t.n.v de Stichting ‘Behoud de Eemvallei’ te Baarn. De hoogte van uw donatie is geheel vrijblijvend.

De rondrit is door de Stalhouderij ’Klein Middelwijk’ uit Soest belangeloos aan de stichting beschikbaar gesteld. De stalhouderij van eigenaar G.A. Hilhorst 035- 6013061 verzorgt tochten met diverse rijtuigen.