Nieuws

Komt u ook naar de publieksbijeenkomst over het Streekplan?

Op maandag 21 juni is iedereen in het Amersfoortse stadhuis van harte welkom bij de publieksbijeenkomst over het Streekplan. Deze bijeenkomst die om 19.30 uur begint is georganiseerd door de statencommissie ‘Ruimte en Groen’. In het eerste gedeelte brengen inleiders kort de dilemma’s naar voren die spelen bij de twee onderwerpen, gevolgd door discussie met de zaal. Het betreft de onderwerpen: a. ‘Het invullen van het Hart van de Heuvelrug en het vrijkomen van vliegbasis Soesterberg’ en b. ‘De verstedelijking van Bunschoten-Zuid’.

Tijdens het tweede gedeelte van de avond krijgen inwoners van het Gewest Eemland de gelegenheid om met de statenleden van gedachten te wisselen over elk onderwerp in het Streekplan.
Zie www.provincie-utrecht.nl.