Nieuws

Prijswinnaars in nieuwe Paardentram

In stijl werd een tiental winnaars van de prijsvraag ontvangen op stalhouderij ‘Klein Middelwijk’ te Soest. Zij hadden het aantal jaren dat de stichting ‘Behoud de Eemvallei’ inmiddels bestaat juist geraden. De prijs, een rondrit van anderhalf uur in de nieuwe Paardentram door Soest en Soestduinen werd door iedereen zeer op prijs gesteld. Onderweg werd in het bosgebied gepauzeerd en trakteerde de koetsier iedereen op een smakelijk ‘nobeltje’. De terugreis ging via de Eng. Eenmaal weer aangekomen bij de stalhouderij werd iedereen verrast met een fraai stukje paardendressuur.

De rondrit was door de stalhouderij belangeloos aan de stichting ter beschikking gesteld. De stichting ‘Behoud de Eemvallei’ wenst de stalhouderij veel succes met deze rondritten die ook in de Eemvallei plaatsvinden.