Nieuws

Winnaars ballonnenwedstrijd

Vandaag werden in het Baarnse gemeentehuis de jeugdige prijswinnaars bekend gemaakt van de ballonnenwedstrijd die was georganiseerd door de stichting ‘Behoud de Eemvallei’ vanwege de naamsverandering van een natuurgebied langs de Eem in Baarn.

De prijswinnaars –scholieren van de Baarnse Guido de Brèsschool- waren met hun ouders op het gemeentehuis uitgenodigd. De wethouder Glastra van Loon reikte de eerste prijs uit aan Jasper Martens –geheel links op de foto-wiens ballon helemaal in het Friese Donkerbroek was terecht gekomen. De tweede prijs was bestemd voor Hehmet Yilmaz –tweede van links- en de derde prijs voor Nadine Harteveld –derde van links- omdat hun ballonnen het plaatsje Dwingeloo hadden gehaald.

Alle prijswinnaars kregen van de stichting een leuk presentje en als afsluiting werd met elkaar nog goed op landkaart gekeken om te zien hoe precies hun ballonnenreis was verlopen.