Nieuws

Met de Gooi- en Eemlander fietstocht, ook door de Eemvallei

Op zondag 23 september start De Gooi- en Eemlander fietstocht. De route begint in Hilversum, loopt door de bossen van de Lage Vuursche, door Soestduinen en komt uit in de Eemvallei die sinds kort behoort tot het Nationale Landschap Arkemheen-Eemland.

U rijdt vanaf de rand van Soest de prachtige Eemvallei in en aansluitend in Baarn langs de Eem. Als stichting ‘Behoud de Eemvallei’ staan we bij de Eem met een kraam om de deelnemers een gratis frisdrankje aan te bieden en informatie over de Eemvallei. Hierna rijdt u door naar het Kasteel Groeneveld waar een gezellig festival op cultuur- en natuurgebied is. Vanaf het kasteel rijdt u het laatste stukje verder naar het eindpunt Hilversum.

Voor meer informatie en aanmelden: www.hdci.nl