Nieuws

Paaswandeling door Hoogland-West

De Flora- en Fauna groep Hoogland-West organiseert een paaswandeling door Hoogland-West. Deze wordt gehouden ter gelegenheid van het uitbrengen van de nieuwe folder ‘De Landschapspad Bomenroute‘. De verkiezing van de boom met de grootste X-faktor, van vorig jaar februari, bleek een groot succes omdat men op een heel andere manier naar het landschap ging kijken en aandacht kreeg voor bomen die langs de route staan. In de folder staat informatie over 19 bomen die in het landschap voorkomen. Zo heb je de kans om het mooie Hoogland-West eens op een andere manier te bekijken. De wandeling gaat langs enkele bomen op de route, waarbij een verhaaltje wordt verteld, en over een deel van het landgoed Coelhorst dat normaal gesloten is voor publiek.

De wandeling wordt gehouden op 7 april, dat is de zaterdag voor Pasen. We starten om 8.30 uur bij de boerderij van de familie Vermeer, Coelhorsterweg 33, vlakbij het witte hek dat langs de begraafplaats staat.

Inschrijving kan uitsluitend bij de startplaats voor € 2 euro per deelnemer, de nieuwe folder is bij de prijs inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis mee. Na een korte presentatie van de nieuwe folder begint de wandeling die rond 10.00 uur eindigt. We lopen regelmatig over onverhard en soms modderig terrein. Doe goede wandelschoenen of laarzen aan, zeker als het heeft geregend. De wandeling is ongeschikt voor wandelwagens. Honden zijn niet toegestaan. Wilt u zo mogelijk op de fiets komen? De parkeerruimte is beperkt. Nadere informatie kunt u krijgen bij de leden van de Flora- en Faunagroep Hoogland-West: (033) 4559716, 4804320, 4802761 en 4801781. Verkooppunten van de Bomenfolder zijn: Café ’t Hoekje aan de Coelhorsterweg, Bruna-Hoogland en VVV Amersfoort.