Nieuws

Verrassend 2e plaats bij verkiezing ‘Gooi- en Eemlander van het jaar 2016’

Secretaris Kees Koolmees van de Stichting Behoud de Eemvallei is blij verrast met de uitslag van de verkiezing ‘Gooi- en Eemlander van het jaar 2016’ waarbij hij met 638 stemmen de 2e plaats behaalde.

Met 1076 stemmen ging de 1e plaats naar Michael Kulkens uit Kortenhoef. Kulkens heeft zich, nadat hij zijn op de fiets appende zoon Tommy-Boy door een verkeersongeval verloor, zich ingezet voor een verbod om op de fiets te appen.

Kees: “Ik vind dat Michael de 1e plaats echt verdient, ik gun hem dat vanwege zijn inzet en fantastisch goede doel en feliciteer hem van harte met de award.”

Nu de uitslag bekend is gemaakt, gaat de krant een afspraak met hem maken om de award en het daaraan verbonden geldbedrag van € 400 aan hem uit te reiken.

De uitslag van de 8 genomineerden voor de prijs is verder: Eveline Smits van Oyen (548), Ruben Assmann (492), Astrid Veerman (409), Lucia de Groot (407), Frans Bianchi (214) en Sonja Wolf (129). In totaal werd er 3913 keer gestemd.