Nieuws

Inspraak Regionale Ruimtelijke Visie Regio Amersfoort/ gemeenteraad Baarn/ cijfers kloppen totaal niet

Peter Wichman zal namens de Stichting Behoud de Eemvallei op woensdag 13 december 2017/ aanvang 19.00 uur/ tijdens de Baarnse gemeenteraadsvergadering (debat) in het Baarnse gemeentehuis inspreken op de Regionale Ruimtelijke Visie Regio Amersfoort (RVV), agendapunt 10. De inspraak zal ingaan op de onderwerpen ‘Woningbouwprognoses’ en de ‘Zone Baarn – Amersfoort’.

Hopelijk gaat de Baarnse gemeenteraad niet instemmen met een Ruimtelijke Visie met oude en ondeugdelijke prognoses op basis waarvan alvast wordt voorgesorteerd op nieuwe uitbreidingslocaties tussen Baarn en Amersfoort.

De Stichting Behoud de Eemvallei heeft na eigen onderzoek vastgesteld dat in de RRV er namelijk 11.000 woningen te veel worden ingeschat.

Regionale Ruimtelijke Visie Regio Amersfoort

Inspraak