Nieuws

SBDE sprak donderdag 2 juli in voor gemeenteraad tegen plannen landgoed paleis Soestdijk

De Stichting Behoud de Eemvallei (SBDE) heeft donderdag 2 juli om 21.00 uur ingesproken tegen het Voorontwerp Bestemmingsplan Landgoed Paleis Soestdijk. Aanvankelijk zou dit gebeuren op 1 juli maar het aantal aanmeldingen voor inspraak is zo groot geworden dat het nu op 1 en 2 juli is. Dat gebeurt voor de Baarnse gemeenteraad. Alles was live te volgen, klik eerst hier voor informatie en klik hier als u de vergadering live wilt volgen. Deze vindt vanwege de Corona-regels zonder publiek plaats in restaurant Groot Kievitsdal.

Klik op Inspraak SBDE – 2 juli 2020 – Voorontwerpbestemmingsplan Landgoed Paleis Soestdijk voor de inspraaktekst van de Stichting Behoud de Eemvallei die door Kees Koolmees, secretaris SBDE werd uitgesproken.

Alleen aan de laatste 2 punten van de inspraak ‘Nieuwbouw blokkeert Natuur’ en ‘Concerten’ werd niet aan toegekomen omdat de max. 5 minuten inspraaktijd op was. Deze punten kunnen de raadsleden thuis nog bekijken want SBDE had haar volledige inspraak naar de Baarnse griffier gemaild die deze naar alle leden van de gemeenteraad heeft doorgezet.