Nieuws

Praktijkproef FIETSBOOT zeer geslaagd

De praktijkproef van acht weken met de fietsboot de ‘MobyDick2’ die voornamelijk over de Eem en een stukje Eemmeer heeft gevaren is zeer geslaagd. In totaal gingen er 4942 passagiers mee met de Fietsboot die op diverse plaatsen langs de Eem, met of zonder fiets, aan boord konden gaan voor een relaxte vaartocht. De passagiers kwamen niet alleen uit de gemeenten langs de Eem maar zelfs uit de wijde omgeving. De stichting ‘Behoud de Eemvallei’ is er van overtuigd dat de Fietsboot een blijvertje is. Velen zullen op deze wijze kennis kunnen maken met de prachtige blauwe/groene structuur van de Eemvallei. De in oprichting zijnde stichting ‘Eemlijn’ zoekt schippers met een groot vaarbewijs om instructie te geven aan nieuwe schippers in opleiding.

Reacties kunt u mailen naar Han Gerlings de secretaris van deze stichting. Het bestuur van stichting ‘Behoud de Eemvallei’ wenst ‘Eemlijn’ alle succes toe.